YDS-YÖKDİL Kelime Ezberleme Uygulamaları, Web Siteleri

YDS-YÖKDİL Kelime Ezberleme Uygulamaları, Web Siteleri

YDS-YÖKDİL Çalışırken Kelimeyi Zorla Öğreten Uygulamalar-Websiteler listesi yaptım. Beğendiğiniz uygulamaları yorumda ekleyebilirsiniz.

1- LingoVivo News: YDS-YÖKDİL Seviyelere göre metinler bulunuyor. Okuma parçalarından önce kelime çalışmaları yaptırıyor. Metinleri okumaya başlayınca da ister kelime ister cümle çevirilerini görebiliyorsunuz. Google Play'den indirmek için TIKLAYIN, App Store'dan indirmek için TIKLAYIN.

2- Memrise Bu uygulamanın diğerlerinden farkı bilimsel yöntemlere göre kelime öğrenmenizi takip etmesidir. Yanlış cevapladığınız kelimeleri daha fazla tekrar yaptırarak öğretiyor. 


3- Duolingo Kelime öğrenimini farklı test yöntemleri ve aşırı tekrarlarla öğretiyor. Cümle içerisinde kullanımını göstermesi pekiştiriyor. 


4- Wordup Vocabulary Seviyenize göre İngilizce kelimeleri İngilizce açıklamalar ve videolar eşliğinde öğrenebileceğiniz uygulamadır. 


5- Tureng Kelime Defteri İngilizce metinler ve okuma parçalarındaki bilmediğiniz kelimelerin üzerine tıklayarak anlamını görebiliyorsunuz. Listeye eklerseniz bilmediğiniz kelimelere daha sonra çalışabiliyorsunuz. 


6- Vocabulary Hem sözlük hem de kelime öğrenme uygulaması. Websitesinde aradığınız kelimeyi listeye ekleyerek daha sonra çalışabiliyorsunuz. İngilizce-İngilizce çalışanlar için ideal bir uygulama. Oldukça başarılı. 


Ücretsiz YDS-YÖKDİL Okuma Uygulaması
YDS-YÖKDİL gibi akademik sınavlara hazırlanırken LingoVivo News uygulaması ile bol bol okuma yapabilir, Türkçe çevirilerini görebilir ve kavrama sorularıyla sınavlara hazırlanabilirsiniz.
Üstelik TAMAMEN ÜCRETSİZ!
App Store Google Play

  • Akademik Araçlar ve İpuçları
  • Makale Yazımı ve Stratejileri
  • Tez Yazmaya Dair Rehber Kılavuz
  • Ücretsiz Kurslar
  • YDS/YÖKDİL
ve akademik çalışmalarınızda büyük kolaylıklar sağlayacak pek çok şey paylaştığımız Telegram kanalımızı takibe alarak haberdar olabilirsiniz.

Link: https://t.me/MuratCenkAkademi

Not: Telegram Kanalını takibe alanlar birbirlerini göremez ve özelden mesaj yazamazlar. Ayrıca tüm paylaşımlar sadece yönetici tarafından yapılır.