Microsoft Office 2010 Full/Tam Kurulumu

Merhaba değerli akademik dostlar, bugünkü yazımızda sizlere bir akademisyenin ve akademisyen adayının adeta eli ayağı olan Microsoft Office programının tam kurulumunu anlatacağım. Birçok kişide Office etkinleştir uyarısı almakta ve bunun çözümünü de bulamamakta ve mecburen o şekilde kullanmaya devam etmektedir. Artık bu şekilde yapmanıza gerek kalmayacak ve Microsoft Office 2010 tam sürümünü kurarak rahat bir şekilde yazılarınızı yazabileceksiniz. Üstelik karmaşık yöntemler ile değil basit ve 5 dk içerisinde yapabileceğiniz yöntemler ile.. Çok kısa ve basit anlatımlarla Microsoft Office tam kurulumu.

Link: Microsoft Office 2010 Tam Sürüm (Cracklı) İndir

İlk önce verdiğim linke tıklayarak Microsoft Office 2010 sürümünü indirelim. Linke tıkladığınızda 3 saniye sonra Dosyayı İndir butonu aktif olacaktır. Ona tıkladıktan sonra internet hızınıza bağlı olarak inecektir. Microsoft Office 2010 programı rar dosyası şekilde inecektir. Daha sonra rar dosyasına sağ tıklayarak buraya çıkart diyoruz. 

Microsoft Office 2010 programının tam sürümünü indirdik ve klasör halinde çıkartma işlemini yaptıysak artık kuruluma geçebiliriz. Setup yazan uygulamaya sağ tıklıyor ve yönetici olarak çalıştır diyoruz. Gelen pencerede Şimdi Yükle butonuna basıyoruz ve yüklenmesini bekliyoruz. Yükleme bittikten sonra yeniden başlat uyarısı gelecek ancak yeniden başlatmıyorsunuz KAPAT'a basıyorsunuz. 

Microsoft Office 2010 Programını Kurduk Peki Tam Sürümünü Nasıl Etkinleştireceğiz?

Daha önce indirmiş olduğunuz klasörün içerisinde mini-KMS_activator yazan programa geliyor sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır diyoruz. Gelen ekranda Activation Office 2010 VL butonuna basıyoruz. Karşınıza çıkan ekranda ise 1 tuşuna basıyoruz ve bekliyoruz. Press any key to exit.. yazısını gördükten sonra tekrardan 1 tuşuna basın ve programdan çıkın. Artık Microsoft 2010 Office programını tam sürüm halinde kullanabilirsiniz. 

Netice itibariyle bu yazımızda Microsoft Office 2010 programının tam halini nasıl kurulacağını aşamalar halinde kısa ve basit yöntemler ile göstermiş olduk. Artık Microsoft Office 2010 programının gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Güle güle kullanın..


Akademik Kadro İlanları uygulamasını indirin akademik haberler, akademik kadro ilanları, burs ilanları, akademisyenler, akademisyen olmak isteyenler, akademik kariyer yapanlar, yapmak isteyenler ve yüksek lisans & doktora hakkında bilgilere anında ulaşın.


  • Akademik Kadro İlanları
  • Burs İlanları
  • Açık Arşiv Siteleri
  • Ücretsiz Kurslar
  • YDS/YÖKDİL
ve akademik çalışmalarınızda büyük kolaylıklar sağlayacak pek çok şey paylaştığımız Telegram kanalımızı takibe alarak haberdar olabilirsiniz.

Link: https://t.me/Cenk_Akademi

Not: Telegram Kanalını takibe alanlar birbirlerini göremez ve özelden mesaj yazamazlar. Ayrıca tüm paylaşımlar sadece yönetici tarafından yapılır.