En İyi YDS-YÖKDİL Kelime Ezberleme Uygulamaları ve Web Siteleri Listesi

En İyi YDS-YÖKDİL Kelime Ezberleme Uygulamaları ve Web Siteleri Listesi
YDS-YÖKDİL'e yönelik başarılı bulduğum kelime ezberleme uygulamalarının, websitelerinin listesini yapacağım. Kendi kullandığınız uygulamaları yorum kısmında yazarak katkıda bulunabilirsiniz.

1- Memrise Benim favori uygulamam Memrise. Diğer uygulamalardan farklı kılan özelliği kelime tekrarını sizin yanlışlarınıza yönelik yaptırması. Ayrıca kendi kursunuzu oluşturarak kelime öğrenebilirsiniz.

YDS-YÖKDİL'e yönelik 2500 kelimelik kurs sınav öncesinde çalışılmalı. Ben kursu gayet başarılı buldum, kelime miktarı ve kalitesi yüksek. Siz de kendi kursunuzu oluşturabilirsiniz. 

2- LingoVivo News: YDS-YÖKDİL-IELTS çalışmalarında kullanılabilecek en iyi kaynaklardan birisidir. Kelimeyi öğretme tekniği oldukça profesyonel geldi bana. Tek kelimeyle muhteşem. 


3- Anki Bilgisayar programı olan Anki oldukça profesyonel. Hazırlanmış kelime kartlarını internetten bulma veya kendi kartlarınızı oluşturma imkanınız bulunmaktadır.  Diğer kullanıcıların oluşturduğu başarılı pek çok deste var.

4- Quizlet Memrise'dan daha iyi bir uygulama bulabilir miyim diye ararken bulduğum bir uygulama. Son güncelleme ile birlikte Memrise'a alternatif olarak kullanılabilir. YDS - YÖKDİL İngilizce Kelime Ezber YDS, YÖKDİL, YDT, TOEFL çalışırken kullanılabilecek başarılı uygulamalardan birisidir. Sınava hazırlanırken kelimelere çalışılmalıdır.

6- StudyBlue Kelime kartları oluşturabildiğiniz veya hazırlanmış kelime kartlarına çalışabileceğiniz bir başka websitesi. Kullanıcıların YDS-YÖKDİL'e yönelik hazırladığı pek çok deste mevcut.

7- Cramberry Muadillerine kıyasla daha sade kelime öğrenme sitesidir. Kelime kartlarını oluşturabilir veya hazırlanmış kurslara  çalışabilirsiniz. Ayrıca bir kursu Microsoft Excel formatında indirebilirsiniz.

8- Cueflash Kategorilerine göre ayrılmış kelime kartlarına çalışabilirsiniz.

9- Braineos Kelime kartlarının yanı sıra bazı eğlenceli oyunlarla çocuklara yönelik bir websitesidir.

10- CoboCards Pool Daha basit arayüze sahip kelime öğrenme websitesidir. Hazırlanmış kelime desteleri ile çalışabilirsiniz.
 
Ücretsiz YDS-YÖKDİL Okuma Uygulaması
YDS-YÖKDİL gibi akademik sınavlara hazırlanırken LingoVivo News uygulaması ile bol bol okuma yapabilir, Türkçe çevirilerini görebilir ve kavrama sorularıyla sınavlara hazırlanabilirsiniz.
Üstelik TAMAMEN ÜCRETSİZ!
App Store Google Play

  • Akademik Araçlar ve İpuçları
  • Makale Yazımı ve Stratejileri
  • Tez Yazmaya Dair Rehber Kılavuz
  • Ücretsiz Kurslar
  • YDS/YÖKDİL
ve akademik çalışmalarınızda büyük kolaylıklar sağlayacak pek çok şey paylaştığımız Telegram kanalımızı takibe alarak haberdar olabilirsiniz.

Link: https://t.me/MuratCenkAkademi

Not: Telegram Kanalını takibe alanlar birbirlerini göremez ve özelden mesaj yazamazlar. Ayrıca tüm paylaşımlar sadece yönetici tarafından yapılır.