500.000 Kişiye Ücretsiz Yapay Zeka ve Veri Bilimi Eğitimi

Dijitalleşen dünyada yapay zekâ teknolojileri ile ilgili farkındalık ve eğitim süreçlerini artırmak, katma değerli projeler geliştirilmesini sağlayarak yapay zekâ ekosistemine katkıda bulunmak ve oluşacak iş fırsatlarına kalifiye insan gücü sağlayabilmek adına Global AI Hub ve Türkiye partnerleri iş birliğinde 500.000 kişiye ücretsiz eğitim fırsatı sunulacaktır. 

Yapay zeka uzmanları ve dünyanın her yerinden gelecek vadeden yetenekler için önde gelen topluluğa katılın. 

Yapay zeka, veri bilimi ve Robotik alanlarında dünya standartlarında eğitim anlayışıyla Türkiye’deki 500.000 kişiye ücretsiz eğitim! 

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ 

Birinci sınıf bilgi, eğitim, kariyer tavsiyeleri ve iş fırsatlarına özel erişim elde edin. Kendi kariyerinizin ve ortak dijital geleceğimizin aktif bir şekillendiricisi olun. Kişisel kariyer gelişiminiz için benzersiz rehberlik ve mentorluk! 

Geleceğin en umut verici iş profilleri için gerekli becerileri ve deneyimleri oluşturmak ve CV’nizi geliştirmek için önerilen öğrenme yolları, pratik proje çalışması ve beceri değerlendirmeleri ile şekillendirin.


Akademik Kadro İlanları uygulamasını indirin akademik haberler, akademik kadro ilanları, burs ilanları, akademisyenler, akademisyen olmak isteyenler, akademik kariyer yapanlar, yapmak isteyenler ve yüksek lisans & doktora hakkında bilgilere anında ulaşın.


  • Akademik Kadro İlanları
  • Burs İlanları
  • Açık Arşiv Siteleri
  • Ücretsiz Kurslar
  • YDS/YÖKDİL
ve akademik çalışmalarınızda büyük kolaylıklar sağlayacak pek çok şey paylaştığımız Telegram kanalımızı takibe alarak haberdar olabilirsiniz.

Link: https://t.me/Cenk_Akademi

Not: Telegram Kanalını takibe alanlar birbirlerini göremez ve özelden mesaj yazamazlar. Ayrıca tüm paylaşımlar sadece yönetici tarafından yapılır.