Alışkanlık Kazandıran 5 Uygulama

Alışkanlık Kazandıran 5 Uygulama

Günümüzde yeni alışkanlıklar edinmek veya mevcut rutinlerimizi daha verimli hale getirmek adına teknolojiyi yanımıza almak neredeyse bir zorunluluk haline geldi. Bu süreçte, kendimize küçük destekler sağlayan uygulamalar büyük bir fark yaratıyor. İşte hayatınızı kolaylaştıracak, motivasyonunuzu artıracak ve belki de en önemlisi size ilham verecek birkaç uygulamadan bahsedelim.

Forest: Küçük Tohumdan Büyük Ormanlara

Başlayalım Forest ile; adından da anlaşılacağı gibi, bu uygulama odaklanmanız gereken zamanlarda size eşlik ediyor. Kullanımı oldukça basit; bir süre belirliyorsunuz ve uygulamayı başlattığınız anda, sanal bir tohum ekmiş oluyorsunuz. Süre sonunda ise, tohumunuz bir ağaca dönüşmüş oluyor. Ve bu süreci ne kadar çok tekrarlarsanız, sanal ormanınız o kadar büyüyor. Yani aslında odaklanmanızın bir sonucu olarak kocaman bir ormana sahip olabiliyorsunuz.

Habitica: Gerçek Hayatta Görev Tamamlamanın Fantastik Yolu

Habitica, günlük görevlerinizi tamamlarken sizi fantastik bir maceranın içine sürükleyen bir uygulama. Gerçek dünyadaki işlerinizi tamamlayarak bir yandan da sanal bir karakter geliştiriyorsunuz. Bu sayede işlerinizi yaparken kendinizi bir oyunun içinde hissediyorsunuz; hem eğleniyor hem de gerçek hayatta yapılması gerekenlerden geri kalmıyorsunuz.

Level Up Life: Kişisel Gelişimin Ödüllendirildiği Platform

Level Up Life, kullanıcılarına kişisel gelişimleri için görevler sunan ve bunları tamamladıkça ödüller kazandıran bir uygulama. Kendinizi geliştirmek istediğiniz alanları seçtiğinizde, uygulama size bu doğrultuda görevler öneriyor. Görevleri tamamlamanız karşılığında ödüller kazanıyorsunuz. Böylece, kişisel gelişiminizi eğlenceli bir yolculuğa dönüştürebiliyorsunuz.

Zombies, Run!: Kaçarken Formda Kalın

Eğer günlük egzersiz rutininize biraz heyecan katmak istiyorsanız, Zombies, Run! tam size göre. Bu uygulama, koşu sırasında sizi zombilerden kaçırarak motivasyonunuzu artırıyor. Adeta bir filmin içindeymişsiniz gibi hissettirerek, egzersiz yapmanın sıkıcı olmadığını kanıtlıyor.

Todoist: Görevlerinizi Hatırlatan Akıllı Asistan

Todoist ile yapılacaklar listenizi daha etkin yönetebilirsiniz. Yapmanız gereken işleri, öncelik seviyelerine göre sıralayıp, ne sıklıkla yapmanız gerektiğini belirleyebiliyorsunuz. Uygulama, belirlediğiniz görevleri zamanında yapmanızı sağlayarak, hayatınızı kolaylaştırıyor. Yaptıklarınıza ve yapmadıklarınıza göre size bir puanlama da sunuyor.

Yenilikçi uygulamalar sayesinde, alışkanlık edinme ve kişisel gelişim yolculuğunuz daha keyifli ve etkili hale geliyor. Bu uygulamalar, modern yaşamın getirdiği karmaşada, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayan minik yardımcılarınız olarak karşımıza çıkıyor.
          
Ücretsiz YDS-YÖKDİL Okuma Uygulaması
YDS-YÖKDİL gibi akademik sınavlara hazırlanırken LingoVivo News uygulaması ile bol bol okuma yapabilir, Türkçe çevirilerini görebilir ve kavrama sorularıyla sınavlara hazırlanabilirsiniz.
Üstelik TAMAMEN ÜCRETSİZ!
App Store Google Play

  • Akademik Araçlar ve İpuçları
  • Makale Yazımı ve Stratejileri
  • Tez Yazmaya Dair Rehber Kılavuz
  • Ücretsiz Kurslar
  • YDS/YÖKDİL
ve akademik çalışmalarınızda büyük kolaylıklar sağlayacak pek çok şey paylaştığımız Telegram kanalımızı takibe alarak haberdar olabilirsiniz.

Link: https://t.me/MuratCenkAkademi

Not: Telegram Kanalını takibe alanlar birbirlerini göremez ve özelden mesaj yazamazlar. Ayrıca tüm paylaşımlar sadece yönetici tarafından yapılır.